Notice: Function is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /var/www/wp-includes/functions.php on line 5835
IT Manager - Enbro

Over ons

 

Enbro werd opgericht in 2013, als allereerste energiemakelaar in België. Wij helpen energieverbruikers bij hun energieaankopen, en verdedigen hun belangen. Drie jaar later werd ook Earth opgericht, een partner voor studie, advies en realisatie van groene energieoplossingen. Sinds kort kan je ons ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland terugvinden.

De wereld van energie verandert. Meer en meer mensen maken de stap richting duurzame en betaalbare energie. Wij helpen in Europa meer dan 100 000 klanten hun weg te vinden in het steeds moeilijker wordende energielandschap. Dankzij onze jarenlange expertise, begeleiden we iedereen zorgeloos in het vinden van een duurzame energieoplossing. (Zonnepanelen, batterijen, laadpalen, enzovoort.)

 

Jouw uitdaging?

 

Als IT Manager bij Enbro en Earth geef je dagdagelijkse leiding aan ons IT-team. Je ondersteunt de organisatie in het digitaliseren en automatiseren van diverse diensten en processen via ons eigen CRM-pakket. Je draagt de eindverantwoordelijkheid over onze IT-strategie, infrastructuur en security.

 • We dompelen je onder in een veranderende energiewereld. We maken van jou een energie-expert die begrijpt hoe de energietransitie ons leven verandert. We vinden het belangrijk dat al onze medewerkers gepassioneerd raken door en voor energie.
 • Als IT Manager ga je op zoek naar oplossingen op het gebied van ICT. Je zal zowel de communicatietechnologie als de informatietechnologie beheren en in goede banen leiden. Je ontwikkelt en realiseert een IT-beleid dat onze werkprocessen optimaliseert.
 • Je waakt over de naleving van onze processen en ondersteunt de organisatie in het verder implementeren van de ISO 27001 standaard.
 • Je zet de migratie verder van onze bestaande IT-systemen naar een volledige Azure omgeving. Een diepgaande kennis van Azure is hiervoor essentieel.
 • De operationele werking van onze IT-systemen wordt door jou aangestuurd. Alsook geef je technische en functionele ondersteuning. Je beschermt onze applicaties, netwerken, systemen en externe verbindingen. Het is belangrijk dat je tijdig de probleemgebieden identificeert en hiervoor strategische oplossingen creëert.

 

Wie zoeken we?

 
 • Een IT enthousiasteling, die veel goesting heeft om erin te vliegen.
 • Energie fascineert je. Kennis van de energiemarkt is een extra troef.
 • Je bent een People Manager met meerdere jaren ervaring in een leidinggevende positie.
 • Je hebt een aantoonbare ervaring als expert binnen Azure.
 • We zoeken een vlotte collega die bekwaam is binnen andere infrastructuurdomeinen, zoals security, virtualisatie, storage,…
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen in een snel veranderende omgeving.
 • Resultaatgericht werken en denken in termen van klantentevredenheid zijn voor jou vanzelfsprekend.
 • Naast Nederlands spreek en schrijf je ook zeer goed Engels.

 

Wat kunnen we aanbieden?

 

We bieden jou een gevarieerde en uitdagende job in een innoverend bedrijf. Een plezante bedrijfscultuur waar toekomstige collega’s je met open armen ontvangen. Samen zorgen we voor een betere en duurzame wereld. Bij ons krijg je de kans om te groeien, om initiatief te nemen en om te ondernemen. Als manager werk je volgens een flexibel uurrooster.

 

Jouw loon is naargelang je ervaring. We gaan hiervoor met jou in overleg. Ons kantoor te Harelbeke is vlot bereikbaar met de fiets of met de wagen.

 

Interesse?

 

Solliciteren kan via jobs@enbro.com of via 0497/84.02.32 – tav Iemke Dewulf.