Notice: Function is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /var/www/wp-includes/functions.php on line 5835
Customer Service Officer - Enbro

Over ons

 

Enbro werd opgericht in 2013, als allereerste energiemakelaar in België. Wij helpen energieverbruikers bij hun energieaankopen, en verdedigen hun belangen. Drie jaar later werd ook Earth opgericht, een partner voor studie, advies en realisatie van groene energieoplossingen. Sinds kort kan je ons ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland terugvinden.

De wereld van energie verandert. Meer en meer mensen maken de stap richting duurzame en betaalbare energie. Wij helpen in Europa meer dan 100 000 klanten hun weg te vinden in het steeds moeilijker wordende energielandschap. Dankzij onze jarenlange expertise, begeleiden we iedereen zorgeloos in het vinden van een duurzame energieoplossing. (Zonnepanelen, batterijen, laadpalen, enzovoort.)

 

Jouw uitdaging?

 

Als Customer Service Officer ben je de essentiële schakel tussen onze externe sales en klanten. Je helpt onze (B2B) klanten verder door hen correct te informeren over onze producten, diensten en de eventuele wijzigingen binnen de energiemarkt. Samen met je collega’s uit het Customer Service Team, til je onze klantendienst naar een hoger niveau.

 • We dompelen je onder in een veranderende energiewereld. We maken van jou een energie-expert die begrijpt hoe de energietransitie ons leven verandert. Deze kennis en passie breng je daarna over naar de buitenwereld.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Per telefoon of per mail komen ze bij jou terecht voor advies of bijkomende info (bestellingen, levertermijnen, contracten,…).
 • Op een vlotte, geduldige en sympathieke manier formuleer je een passend antwoord op hun vraag of probleem. Indien nodig escaleer je de boodschap naar de juiste contactpersoon.
 • De dagdagelijkse administratieve taken worden door jou en het CS-team opgevolgd: het aanmaken van nieuwe klantendossiers, bestaande dossiers updaten, offertes opmaken,… Hiervoor werk je in een bedrijfseigen CRM-systeem.
 • Je zorgt ervoor dat de gevraagde documentatie tot bij de klant geraakt.
 • Tenslotte signaleer je verbeterpunten en neem je initiatief om onze bestaande werkprocessen te verbeteren.

 

Wie zoeken we?

 
 • Een communicatieve, commerciële enthousiasteling, die veel goesting heeft om erin te vliegen.
 • Customer Excellence is jouw passie. Energie fascineert je.
 • Bij voorkeur heb je reeds ervaring als Customer Service Officer.
 • We zoeken een vlotte collega die veel belang hecht aan kwaliteit en efficiëntie.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen in een snel veranderende omgeving.
 • Resultaatgericht werken en denken in termen van klantentevredenheid zijn voor jou vanzelfsprekend.
 • Naast Nederlands spreek en schrijf je ook zeer goed Frans.

 

Wat kunnen we aanbieden?

 

We bieden jou een gevarieerde en uitdagende job in een innoverend bedrijf. Een plezante bedrijfscultuur waar toekomstige collega’s je met open armen ontvangen. Samen zorgen we voor een betere en duurzame wereld. Bij ons krijg je de kans om te groeien, om initiatief te nemen en om te ondernemen.Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u30 tot 17u30. Hierdoor heb je 32 verlofdagen, vrij in te plannen.

 

Jouw loon is naargelang je ervaring. We gaan hiervoor met jou in overleg. Ons kantoor te Harelbeke is vlot bereikbaar met de fiets of met de wagen.

 

Interesse?

Solliciteren kan via jobs@enbro.com of via 0497/84.02.32 – tav Iemke Dewulf.