Notice: Function is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /var/www/wp-includes/functions.php on line 5835
Transitie Agent - Enbro

Over ons

Enbro werd opgericht in 2013, als allereerste energiemakelaar in België. Wij helpen energieverbruikers bij hun energieaankopen, en verdedigen hun belangen. Drie jaar later werd ook Earth opgericht, een partner voor studie, advies en realisatie van groene energieoplossingen. Sinds kort kan je ons ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland terugvinden.

De wereld van energie verandert. Meer en meer mensen maken de stap richting duurzame en betaalbare energie. Wij helpen in Europa meer dan 100 000 klanten hun weg te vinden in het steeds moeilijker wordende energielandschap. Dankzij onze jarenlange expertise, begeleiden we iedereen zorgeloos in het vinden van een duurzame energieoplossing. (Zonnepanelen, batterijen, laadpalen, enzovoort.)

 

Jouw uitdaging?

Als Transitie Agent contacteer je potentiële klanten die interesse hebben in betaalbare en duurzame energie-oplossingen. Je schat de situatie en behoefte van de klant in, introduceert onze organisatie en oplossingen, verzamelt informatie voor een eerste energieanalyse en organiseert een afspraak met één van onze energieadviseurs. Kortom, jouw telefoontje is de eerste stap naar het zorgeloos begeleiden van de klant.

 

Wie zoeken we?

  • Een communicatieve, commerciële enthousiasteling, die veel goesting heeft om erin te vliegen.
  • Telefonische prospectie is jouw tweede natuur.
  • Je komt vlot over aan de telefoon en luistert actief.
  • Je weet elke potentiële klant te charmeren voor onze producten en diensten.
  • Bij voorkeur heb je reeds ervaring als Call Agent of Telefonist.
  • We zoeken een vlotte collega die veel belang hecht aan kwaliteit en efficiëntie.
  • Resultaatgericht werken en denken in termen van klantentevredenheid zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Naast Nederlands spreek en schrijf je ook zeer goed Frans.
 

Wat kunnen we aanbieden?

We bieden jou een gevarieerde en uitdagende job in een innoverend bedrijf. Een plezante bedrijfscultuur waar toekomstige collega’s je met open armen ontvangen. Samen zorgen we voor een betere en duurzame wereld. Bij ons krijg je de kans om te groeien, om initiatief te nemen en om te ondernemen.

Je werkt van maandag tot en met donderdag van 8u30 tot 17u, op vrijdag stop je reeds om 16u30. Dan opent onze bar, waar we allemaal samen onze successen vieren.

Jouw loon is naargelang je ervaring. We gaan hiervoor met jou in overleg.

Ons kantoor te Harelbeke is vlot bereikbaar met de fiets of met de wagen.

 

Interesse?

Solliciteren kan via jobs@enbro.com of via 0497/84.02.32 – tav Iemke Dewulf.