Notice: Function is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /var/www/wp-includes/functions.php on line 5865
Customer Service Manager - Enbro

Over ons

Enbro werd opgericht in 2013, als allereerste energiemakelaar in België. Wij helpen energieverbruikers bij hun energieaankopen, en verdedigen hun belangen. Drie jaar later werd ook Earth opgericht, een partner voor studie, advies en realisatie van groene energieoplossingen. Sinds kort kan je ons ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland terugvinden. De wereld van energie verandert. Meer en meer mensen maken de stap richting duurzame en betaalbare energie. Wij helpen in Europa meer dan 100 000 klanten hun weg te vinden in het steeds moeilijker wordende energielandschap. Dankzij onze jarenlange expertise, begeleiden we iedereen zorgeloos in het vinden van een duurzame energieoplossing. (Zonnepanelen, batterijen, laadpalen, enzovoort.)

 

Jouw uitdaging?

Het is jouw missie om onze Customer Service te optimaliseren en om onze werking naar een hoger niveau te tillen. Als Customer Service Manager ben je verantwoordelijk voor het volledige reilen en zeilen binnen het Customer Service team. Je bent verantwoordelijk voor het managen van de orderverwerking, van begin tot eind. Hiervoor sla je de handen in elkaar met onze Head of Customer Experience, de Customer Success Manager en het sales- en marketingteam.

 

 • We dompelen je onder in een veranderende energiewereld. We maken van jou een energie-expert die begrijpt hoe de energietransitie ons leven verandert. Deze kennis en passie breng je daarna over naar je team en de buitenwereld.
 • Je bewaakt een strategie om de organisatie in alle contacten met de klanten te stuwen naar Customer Excellence. CX is jouw ding. De klant is je kompas.
 • Ook operationeel ben je actief. Je maakt integraal deel uit van het team en gaat hen actief ondersteunen.
 • In samenspraak met onze Head of Customer Experience verbeter en implementeer je een snelle en kwaliteitsvolle klantenservice. Zodat we als bedrijf en als team verder kunnen groeien. Dit op vlak van planning, organisatie en de verdere opvolging.
 • Je onderneemt proactieve acties om de goede relatie met onze klanten te behouden en te verbeteren.
 • Als Customer Service Manager ben je verantwoordelijk voor de belangrijkste accounts. Daarnaast zal je ook de meer complexe dossiers verder opvolgen. Je bent het aanspreekpunt in geval van escalatie en coördinatie.
 • Op projectmatige basis verdiep je jou in een aantal actuele thema’s (onze tools, de processen,…)
 • Je coacht en motiveert het team, je overstelpt hen met praktische tips en tricks. Zo kunnen zij zich verder ontwikkelen en slagen in hun rol.
 

Wie zoeken we?

 • Een communicatieve, gedreven enthousiasteling, die veel goesting heeft om erin te vliegen.
 • Customer Excellence is jouw passie. Energie fascineert je.
 • We zoeken iemand die reeds eerder ervaring opdeed als Customer Service Manager.
 • Je kan conflicterende prioriteiten coördineren en beheersen.
 • Je bent creatief in het vinden van oplossingen in een snel veranderende omgeving.
 • Je hebt oog voor detail, bent proactief en goed georganiseerd.
 • Resultaatgericht werken en denken in termen van klantentevredenheid zijn voor jou vanzelfsprekend.
 • Naast Nederlands spreek en schrijf je ook zeer goed Frans.

 

Wat kunnen we aanbieden?

We bieden jou een gevarieerde en uitdagende job in een innoverend bedrijf. Een plezante bedrijfscultuur waar toekomstige collega’s je met open armen ontvangen. Samen zorgen we voor een betere en duurzame wereld. Bij ons krijg je de kans om te groeien, om initiatief te nemen en om te ondernemen.

Je werkt van maandag tot en met donderdag van 8u30 tot 17u, op vrijdag stop je reeds om 16u30. Dan opent onze bar, waar we allemaal samen onze successen vieren.

Jouw loon is naargelang je ervaring. We gaan hiervoor met jou in overleg.

Ons kantoor te Harelbeke is vlot bereikbaar met de fiets of met de wagen.

 

Interesse?

Solliciteren kan via jobs@enbro.com of via 0497/84.02.32 – tav Iemke Dewulf.