Notice: Function is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /var/www/wp-includes/functions.php on line 5835
Zelf uw energiecontract regelen of beter overlaten aan een energiemakelaar? - Enbro

 

U kijkt er tegen op om tijd te steken in uw energiecontract, terwijl er nog duizenden andere to do’s op uw lijst staan die wél onmiddellijk renderen. Wat u misschien niet beseft, is dat er partijen bestaan die dat ook voor u kunnen doen. Dat zijn de zogenaamde energiemakelaars of energy brokers. Wat is een energiemakelaar en wat doet hij voor u? Ontdek het in dit artikel.

 

Wat is een energiemakelaar?

 

Een energiemakelaar behartigt uw belangen en niet die van de energieleverancier. Dit is een tussenpersoon of -partij die onafhankelijk van eender welke energieleverancier handelt. Een energiemakelaar geeft dus onafhankelijk advies over wat voor u het juiste energiecontract is.

 

 

Wat doet een energiemakelaar?

 

Een energiemakelaar bepaalt het juiste energieprofiel

 

De markt van energie en nutsvoorzieningen zit zeer complex in elkaar. Vaak ontbreekt de expertise om deze niet-transparante markt correct te analyseren en zo het correcte aanbod te kiezen. Met behulp van goed opgeleide experts en gespecialiseerde software kan een goede energiemakelaar snel uw facturen controleren, uw profiel scherpstellen en zo op de markt kijken naar de meest geschikte aanbieder en tariefformule.

 

 

Een energiemakelaar koopt energie in tegen een correcte prijs

 

Het is cruciaal dat u uw energie op het beste moment inkoopt. Dat is nu juist waar een energiemakelaar goed in is! We bezorgen u een geschikt energiecontract, rekening houdend met uw energiebehoefte. Daarbij gaan we eerst na hoe groot of klein die energiebehoefte precies is. De energiemakelaar onderhandelt voor u met alle energieleveranciers. Verder wordt continu de vinger aan de pols gehouden zodat u niet te maken krijgt met stilzwijgende verlengingen.

 

 

Een energiemakelaar analyseert de markt

 

De energiemarkt is veel complexer dan de meeste mensen verwachten. Het kiezen van het juiste moment voor het afsluiten van een energiecontract vergt veel kennis van de nationale en internationale energiemarkt en zelfs de wereldeconomie. Het is voor de meeste mensen vrijwel onmogelijk om al deze factoren in overweging te nemen. U wilt zich uiteraard vooral bezighouden met uw core business.

Een goede energiemakelaar houdt alle ontwikkelingen op de lokale en mondiale energiemarkt continu in de gaten en informeert zijn klanten op het ideale moment. Uw energiemakelaar kan u ook adviseren over de aankoop van zonnepanelen en het daaraan gekoppelde injectiecontract.

 

 

Doe de energiecheck

 

ENBRO is zo’n energiemakelaar. Wij onderhandelen voor u het geschikte energiecontract, voor gas en voor elektriciteit. Alles begint met een analyse van uw huidige situatie. Maken we een afspraak?


Warning: array_key_exists(): The first argument should be either a string or an integer in /var/www/wp-content/mu-plugins/gd-system-plugin/includes/class-cache.php on line 637

Warning: array_key_exists(): The first argument should be either a string or an integer in /var/www/wp-content/mu-plugins/gd-system-plugin/includes/class-cache.php on line 662