Notice: is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /var/www/wp-includes/functions.php on line 5663
Zelfstandig energieadviseur Brussel - Enbro

Ken jij de energiemarkt als geen ander? Heb je ervaring op de B2B-markt en werk je graag in regio Brussel? Gebruik je je natuurlijke flair om zo duidelijk mogelijk advies te geven over energie? Lees verder en word onze zelfstandige energieadviseur.

 

 

De job?

 

Je beste en meest gegronde advies geven over energie aan bedrijven. Met andere woorden: energieadviseur op zelfstandige basis. Jij wordt het aanspreekpunt voor bedrijven in regio Brussel voor alles wat energie aanbelangt. Je doorgrondt hun energienoden, bekijkt hoe hun energieverbruik in elkaar zit en bespreekt met hen hoe je hun energiecontract positief kunt beïnvloeden. Je wordt hun vertrouwenspersoon die hen de complexiteit van de energiemarkt doet vergeten. Jij begeleidt hen doorheen hun energiedossier en blijft het met hen optimaliseren waar nodig. Jij zorgt ervoor dat je klanten een energiecontract volledig op maat genieten, onderbouwd met jouw advies.

 

Jij …

 

  • bent tweetalig Nederlands-Frans
  • bent commercieel ingesteld
  • denkt in oplossingen, niet in problemen
  • communiceert vlot met prospecten, klanten en je collega’s
  • doet je job met enorm veel passie en overtuiging
  • hebt ervaring in een B2B omgeving
  • hebt nog een groot pluspunt als je ervaring hebt in de energiesector

 

Van ons krijg jij als energieadviseur …

 

  • Een uitdaging als energieadviseur op zelfstandige basis
  • Marktconforme vergoeding en commissies
  • De kans om in een internationaal bedrijf te werken

 

Wie is Enbro?

 

Met een jarenlange ervaring in de professionele energiesector ontzorgt Enbro bedrijven inzake energie. Een gedreven en ervaren team onderhandelt voor hen het optimale contract bij de energieleveranciers. Analyses op de meters en energiefacturen worden uitgevoerd. Kortom, Enbro neemt de energiezorgen van alle B2B klanten weg en maakt hun complex energiedossier duidelijk.

 

Solliciteer nu als energieadviseur

 

Ga jij mee met Enbro de uitdaging aan en voorzie je elk bedrijf in Brussel van het gepaste energiecontract? Solliciteer vandaag nog en ga aan de slag als energieadviseur!