Notice: is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /var/www/wp-includes/functions.php on line 5663
Zelfstandige accountmanager Vlaanderen - Enbro

Heb jij de nodige commerciële flair, ervaring op de B2B-markt en ben je vooral gepassioneerd door energie? Ontdek onze openstaande job als zelfstandige accountmanager in Vlaanderen.

De job?

Accountmanager op zelfstandige basis. Je wordt met andere woorden de persoonlijke energie-adviseur van bedrijven in gans Vlaanderen. Je analyseert hun energienoden, gaat na hoe hun energieverbruik er momenteel voor staat en bespreekt met hen hoe ze hun energiecontract kunnen optimaliseren. Jij wordt hun vaste aanspreekpunt en doet er alles aan om hen de complexiteit van hun energiedossier zo makkelijk mogelijk uit te leggen. Finaal zorg je ervoor dat jouw klanten genieten van een energiecontract volledig op hun maat en gestaafd met het nodige advies.

Jij …

  • bent commercieel ingesteld
  • denkt in oplossingen, niet in problemen
  • communiceert vlot met prospecten, klanten en je collega’s
  • doet je job met enorm veel passie en overtuiging
  • hebt ervaring in een B2B omgeving (ervaring in de energiesector is absoluut een plus!)

Van ons krijg jij als accountmanager …

  • Een uitdaging als accountmanager op zelfstandige basis
  • Marktconforme vergoeding en commissies
  • De kans om in een internationaal bedrijf te werken

Wie is Enbro?

Met een jarenlange ervaring in de professionele energiesector ontzorgt Enbro bedrijven inzake energie. Een gedreven en ervaren team onderhandelt voor hen het optimale contract bij de energieleveranciers. Analyses op de meters en energiefacturen worden uitgevoerd. Kortom, de B2B klanten worden volledig ontzorgd van hun complex energiedossier.

Solliciteer nu als accountmanager

Ga jij mee met Enbro de uitdaging aan en voorzie je elk bedrijf in Vlaanderen van het gepaste energiecontract? Solliciteer vandaag nog en ga aan de slag als accountmanager!

Solliciteren

  • Drop files here or