Notice: is_feed was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /var/www/wp-includes/functions.php on line 5663
Analytische medewerker competence center - Enbro

Europa’s grootste energiemakelaar is hiring!Met een jarenlange ervaring in de professionele energiesector ontzorgt Enbro bedrijven inzake energie. Een gedreven en ervaren team onderhandelt voor hen het optimale contract bij de energieleveranciers. Analyses op de meters en energiefacturen worden uitgevoerd.

Sinds 2018 bieden we diezelfde ontzorging aan in de particuliere en klein zakelijke markt via ons online platform www.gaele.be

Na het succes in België, volgden ook Duitsland, Frankrijk, Polen, Oostenrijk en Nederland snel.

Kortom, de B2B en B2C klanten worden volledig ontzorgd van hun complex energiedossier.

Om ons team te versterken en de groei van de Enbro group verder te ondersteunen, zijn we op zoek naar een medewerker voor ons competence center.

Is jouw analytisch vermogen hoog? Dan is onderstaande vacature geschikt voor jou!

Functieomschrijving:

Je bent een krak in het analyseren en documenteren van klantendossiers. Een dossier is pas afgewerkt als je deze van A tot Z hebt bekeken. Je besteedt aandacht aan elk aspect van een dossier en biedt een correcte oplossing bij het vinden van een afwijking. Het is jouw missie de klant optimaal te helpen.
Naast je analytisch vermogen beschik je over een goeie portie klantvriendelijkheid en weet je jouw weg blindelings te vinden in het administratieve doolhof. De wereld van energie schrikt je niet af en je deinst er niet van terug om je hierin verder te verdiepen.

Profiel:

  • Je hebt ervaring met het analyseren van zaken en het uitwerken van een goede casestudy.
  • Je bent perfect vertrouwd met de Microsoft Office tools.
  • Kennis Frans is een pluspunt (zowel mondeling als schriftelijk).
  • Je bent resultaatgericht, diplomatisch; stressbestendig; analytisch (zowel cijfer- als procesmatig), gestructureerd en goed georganiseerd.
  • Je beschikt over een bachelordiploma of bent gelijkwaardig door ervaring

Aanbod:

  • Een gevarieerde en boeiende functie in een dynamisch en aangenaam bedrijf.
  • Een bedrijf dat garant staat voor professionele stabiliteit en een lange termijn visie.
  • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Een kwalitatieve, professionele werkomgeving en een competitief salaris.

Solliciteren

  • Drop files here or