Zaterdag 14 september 2019 werd One Bill Global gelanceerd met een heuse launch party in het Château Du Lac in Genval.

De meer dan 500 aanwezigen kregen een presentatie die duidelijk moest maken wat OBG inhoudt voor de vele reeds ingeschreven zelfstandige adviseurs.

Centraal stond de boodschap “VRIJHEID”. Vrijheid om te groeien, vrijheid om te verdienen en te sparen, vrijheid om te winnen en te delen, vrijheid om te hopen en ergens bij te horen, vrijheid om te reizen en iets terug te doen voor de gemeenschap, maar vooral vrijheid om plezier te maken en onze doelen te bereiken!

Concreet is OBG een relatiemarketingorganisatie, waar de zelfstandige adviseurs hun kennissen en vrienden One Bill Global aanbieden. Als klant krijg je zo de beste deal op gebied van gas, elektriciteit en zonnepanelen in eerste instantie. Later komen daar nog andere diensten bij.

ENBRO had het genoegen om zich hierbij voor te stellen als partner voor de B2B-klanten. Als energiemakelaar garandeert ENBRO namelijk de beste deal voor gas en elektriciteit, niet éénmalig, maar voor altijd.

Earth, ook een ENBRO-bedrijf, stapt in het verhaal als partner voor de zonnepanelen.

OBG